Fredag den 15/6

Så har sista tonen klingat ut i Allhelgonakyrkan och vi har sagt  hej då till varandra efter ett härligt läsår tillsammans. Det är många känslor som brottas inom oss en sån här dag. En stor lyckokänsla över att få arbeta tillsammans med dessa fantastiska elever och medarbetare, en glädje över att få avsluta terminen med hela skolan samlad och ett vemod över att inte få ses på länge och att vissa inte kommer tillbaka till vår klass till hösten. För både Måns och Max var det sista dagen i klassen. Vi är helt övertygade om att båda kommer ha det bra i höst men för oss i klassen blir det tomt.

När vi träffades i morse var det flera som var väldigt taggade på att gå till kyrkan och ha avslutning. Jacob störtade in genom entrédörren i skolan och stämde upp med ”God morgon, kul att ses igen” i en fruktansvärt hög tonart. Vi försökte hänga på så gott vi kunde och Max hjälpte genast till med att klappa.

På samlingen gick vi igenom vad som skulle hända under dagen.

Därefter samlades vi med vår parallellklass för lite fika och glasskalas.

Angelo hade tänkt ut att han ville spela bowling och den planeringen hängde även vår klass med på. Det blev en lång stunds bowlingspel och samarbete ute på skolgården.

Efter lite lunch var det dags att bege sig till kyrkan där Max tog sin position i kören medan de andra bänkade sig bland åhörarna.

Nu återstår bara att önska varandra en riktigt skön sommar! När vi ses igen i augusti hoppas vi att det är många som är både utvilade och sugna på att ses och påbörja skolarbetet igen. <3

 

 

2 reaktion på “Fredag den 15/6

 1. Hej och tack för läsåret som gått. Det är alltid lika roligt att läsa er fina blog. Vi läser den troget varje dag! En riktigt trevlig sommar önskar vi all personal!

  Alvars mormor och morfar

  • Det är så roligt att veta att ni följer med oss i vårt skolarbete!
   En trevlig sommar önskar vi er också.
   Lisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *