Torsdagen den 31/5

Dagens stora händelse var att alla skulle få träffa sina nya klasser inför nästa termin. När Max kom gick han och Måns över till 4-6B för att ha samling, äta frukt och ha rast tillsammans med dem.

Alvar och Jacob satte sig tillrätta i sina bänkar med varsin iPad och inväntade Harry och Wilmer som strax dök upp båda två, Wilmer i sällskap med sin pappa.

Så kunde vi sätta igång samlingen. Vi började med att se vem som var i skolan, läsa allas namn och sjunga för var och en. Därefter tittade vi efter vilken dag det var.

När vi konstaterat att det var torsdag, och sjungit sången ytterligare en gång på Wilmers uppmaning, tog vi fram några sångkort. Alla fick välja varsin sång som vi sedan sjöng och i vissa fall spelade till.

Vi avrundade samlingen med lite gemensam bollek.

Efter samlingen var det dags för frukt och rast. Harry gav sig av till Tunaparken direkt när  samlingen var slut ihop med Angelo och Olle medan Wilmer åkte iväg med sin pappa efter en stunds rast. Vi andra gick till mellanstadiets gård för att se hur Max hade det och för att hämta honom tillbaka till oss. Så var det dags för lite lådarbete.

Sista lektionen fick pojkarna välja om de ville att vi skulle berätta om ”Kotten” eller om aporna och det var en samstämmig grupp som valde ”Kotten”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *