Torsdag den 17/5

Vissa skoldagar är mer magiska än andra och idag var en sådan dag. Jag upplever att alla pojkarna deltagit och blomstrat i det de gjort och vid flera tillfällen har jag häpnat över vad som har skett.

Max och Caroline gick iväg till 4-6B för att vara med på deras morgonaktiviteter. Där inledde de med samling och Max fick bland annat hjälpa till med att berätta att han var i skolan och hur han kände sig.

Under tiden samlades vi andra i vårt eget klassrum. Alvar och Jacob jobbade helt själva med sina iPads i väntan på att vi vuxna skulle bli redo att sätta igång samlingen. Oj, en sån koncentration!

När vi lite senare under samlingen skulle berätta vår munsaga bara tittade Måns och jag på varandra helt förstummade över killarnas koncentrerade försök att utföra alla aktivieter.

Efter en härlig rast gick vi bort till mellanstadiets gård för att se om Max var sugen på att komma tillbaka till oss och arbeta en stund. Det verkade han inte alls så han fick stanna kvar med sina vänner i mellanstadieklassen och njuta en stund till.

Vi andra plockade fram min iPad för att spela in ljud till vår saga. När Corina kom in visade vi henne resultatet och roligast var nog att höra när Jacob sjöng hej då-sången.

Med detta fina väder och mindre antal ytterkläder blir rasterna längre. Idag var det bland annat ett gäng som hade det härligt i sandlådan.

Sen avslutade vi dagen med att berätta om Kotten och hennes besök.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *