Fredag den 4/5

Max och jag började dagen för oss själva med en kort samling och lite arbete med iPaden. Vid förmiddagsfikat anslöt Alvar och sedan var det dags för motorik. Idag var idrottshallen upptagen så motorikpasset var utomhus. Max fick ett långt härligt arbetspass ihop med Måns och Alvar anslöt mot slutet när han också blivit färdig med fikat.

Därefter samlades vi i klassrummet för att titta på veckans blogg. Den här veckan har det blivit en hel del arbete med vår saga om ”Kotten som får besök” vilket vi tillsammans kunde vi se på bloggen. Detta arbete fortsatte sedan genom att vi plockade fram min iPad och började träna på att spela in ljud. En ganska svår uppgift som vi vi ska öva på många gånger.

Så avslutade vi dagen med att sjunga tillsammans med hela sångarskaran. Det är en av veckans höjdpunkter att träffa alla kompisar i de andra klasserna! Idag var Angelo var väldigt sugen på att spela på instrument så därför började vi sångstunden med den nya instrumentsången där man i tur och ordning får höra olika personer spela på ett instrument.

Trevlig helg allihop!
Önskar vi i arbetslaget
gm Lisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *