Onsdag den 2/5

Det är alltid lite extra kul att ses igen i skolan efter ett lov, även om det är kort. Morgonen började med elevens val. Max övade med kören som bytt lokal till den stora Maulan. Alvar fortsatte iPadarbetet uppe hos 1:orna och Jacob bakade muffins.

Därefter samlades vi med hela klassen för lite fika och frukt. Det var mysigt att prata och fika ihop men efter en stund gav Alvar och Jacob sig ut en stund på rast medan Max fortsatte vid fikabordet. Jacob plockade fram en boll som han ville leka med medan Alvar hängde på Harry och körde runt på skolgården.

Efter rasten arbetade vi tillsammans vidare på vår ”Stop Motion-film”. Nu börjar vi närma oss slutet på berättelsen om Kotten som får besök. Idag filmade vi hur flera av besökarna gav sig ut genom dörren och sa hej då till de andra. Jacob och Alvar skötte rekvisitan och Max tog alla bilder.

När det var dags för sista lektionen var det ingen som ville gå in och lämna det fina vädret. Därför valde vi att ta med musikinstrumenten ut till parken och ha musiklektion utomhus. Det blev en riktigt härlig stund med mycket samspel. Max visade att han var väldigt sugen på att spela gitarr så vi avslutade lektionen med att alla fick spela på den istället för rytminstrument till vår nya spelsång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *