Torsdag den 19/4

I morse hade vi en ganska lång samling där vi arbetade tillsammans allihop ända tills det var dags att bryta för lite fika. Jacob tyckte att de kunde visa varandra lite saker på sina iPads så det gjorde vi allra först. Han själv ville visa en film på ”Händerna upp” som vi kunde sjunga med i. Alvar visade en bild från fotokalendern där han badade och Max valde att visa en från när han var vid havet.

Därefter fortsatte samlingen med de vanliga momenten. Dessutom fick pojkarna välja några sånger i slutet av samlingen. Då blev det bland annat ”Nu ska vi spela på trumman”.

När det var dags för rast frågade Jacob Alvar om de skulle hitta på något ihop på rasten. Han föreslog att de kunde leta efter vattenpölar, göra snöbollar eller kanske kasta boll. När vi undrade om han trodde att det gick att göra snöbollar kom han på att det nog inte skulle funka, men kompisandan gick inte att ta miste på!

Efter rasten blev det, liksom igår, lite olika aktiviteter. Max arbetade med sina låduppgifter, Alvar jobbade vidare med filmprojektet på iPaden och Jacob gjorde lite av bådadera.

Som avslutning på dagen hjälpte Alvar och Jacob mig att berätta hela sagan om ”Kotten” som får besök. Det var många som skulle komma in genom dörren och många att räkna. Till slut sa de allihop hej då och gick ut igen och det gjorde vi också 😉

Eftersom Max inte varit med de andra under sista lektionen tyckte Jacob att han också skulle få en ”Hejdå-sång” så han gick ut i köket till Max och sjöng för honom.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *