Onsdag den 11/4

Idag var det sista gången med musiklek som elevens val för Jacob. Alvar arbetade under tiden med sina låduppgifter eftersom hans elevens val redan har slutat. Nästa vecka börjar en ny omgång.

På rasten tränade Alvar och Carro på att kasta och studsa boll. Det är en utmaning att hålla fast bollen en stund innan man får kasta men Alvar börjar bli riktigt duktig på det. Jacob var mer sångsugen och sjöng sig igenom nästan hela rasten, men en stund ville han också vara med på bolleken.

När rasten var slut gick vi in och arbetade med sandleran och en iPad. Vi skulle fortsätta med att göra film tillsammans. Idag var det Alvar och Linn som flyttade på kon och byggde med leran medan Jacob och jag skötte iPaden.

Även idag föreslog Jacob att vi skulle sätta till ”Per Olsson-sången” som ljudfil till filmen. Så här blev det:

Dagen avslutade vi med att titta på filmen och därefter ha musik. Det blev ganska många olika sånger medan vi spelade på instrument. Harry sa att det skulle vara tyst så då försökte vi spela så svagt vi bara kunde och sedan spelade vi en sång som växlade mellan att alla spelade eller var helt tysta.


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *