Tisdag den 27/2

Det var så härligt att hela klassen var samlad igen i morse! När vi skulle se vem som var i skolan kunde vi kryssa för att alla var där, även om Jacob försökte lura oss att han inte var i skolan 😉

Vi fick dock skynda på samlingen lite för det var en ledig badplats som Alvar fick och därför var han tvungen att göra sig redo för det. Vi andra fortsatte en stund till i klassrummet med att välja till elevens val och därefter arbeta med våra lådor. När dagen var slut hade alla pojkarna valt elevens val. Max och Jacob följs åt till ”Skapande” medan Alvar ville fortsätta med ”Bak och Matte”.

Under förmiddagen var gruppen uppdelad på två aktiviteter. Alvar badade med Harry och Angelo.

Under tiden bakade Max och Jacob scones och läste en bok. Våra påsar är slut i skolan så därför kommer sconesen hem i burkar som ni gärna får skicka tillbaka till skolan.

Efter lunch kände vi att vi behövde lite frisk luft. Jacob och Max hamnade i gungan ihop med mig och vi var flera som ville gunga och sjunga ”mer” ;-). Alvar passade på att köra runt och röra på sig lite fritt under tiden.

Sen hann vi i princip bara in och titta på några bilder från våra iPads innan det var dags att säga hej då till varandra.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *