Torsdag den 1/2

I morse kunde vi konstatera att det blivit ny månad. Oj, vad tiden går!

Alvar, som var ensam elev på samlingen, hade fullt upp med att välja sånger, berätta vilken dag det var, fundera på hur han kände sig och mycket mer. Efter att ha bestämt att vi skulle sjunga ”Vi klappar” valde Alvar flera olika sätt att klappa. Mitt under sången kom han plötsligt på att vi andra klappade likadant, i takt till musiken. Väldigt tydligt försökte han härma oss. Så roligt att se denna upptäckt 🙂

Strax dök Max upp ute i korridoren och medan Alvar påbörjade sitt lådarbete rullade Max in i rummet bredvid för att även han välja en uppgift i lådan.

Stärka med lite förmiddagsfika tog vi rast på golvet och plockade fram en boll som vi passade mellan oss.

Så var det dags att fortsätta på vår ”kattmålning”. Till tonerna av ”Kattduetten” prydde vi målningen från förra veckan med en massa kattryck.

Efter lunch kom Harry in till oss för att ha musik och lite fysövningar. Det var roligt! Vi spelade bland annat på trumma och tonbox, sjöng om fingrarna som inte vill vara still och lekte med ett tyg som vi tillsammans skakade och lyfte upp i luften. När vi satte på ”Upp upp” och sjöng till var det tydligt att fokus ökade ännu mer.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *