Onsdag den 10/1

Trots tidig morgon, lite ”jullovsjetlag” och två pojkar som berättade att de var trötta på samlingen var det ändå hårt arbetande elever som tog sig an sina uppgifter i morse. Max inledde med att imponera på oss alla genom att själv rulla in i klassrummet.

Därefter drog vi igång samlingen tätt följt av lådarbete.

Eftersom båda pojkarna var lite trötta var det läge att få ordentligt med luft så trots att vi var sena tog vi en rejäl förmiddagsrast. Vi hann ändå med en stunds arbete med sandleran och det var roligt att se hur båda killarna deltog aktivt under hela arbetspasset. Det är bra motorisk övning både för armar och händer!

Dagen avslutade vi tillsammans med alla i 1-4ABC. Vi hjälptes åt med att samla ihop våra julsaker i en tunna och sedan dansade vi ut julen. Det var verkligen roligt att se elevernas engagemang! De sjöng, dansade, kom med förslag på sånger, bad oss göra om vissa sånger och bestämde egna rörelser till ”Räven raskar över isen”. Slutligen var julen utdansad och vi kunde vinka hej då till varandra för dagen.

I morgon och på fredag kommer jag att vara ledig men Caroline och Måns ser till att ingen ligger på latsidan i skolan under tiden 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *