Tisdag den 9/1 2018

Skolstart, så roligt 🙂
Idag har vi njutit av att ha samlats igen i skolan för att ta itu med vårterminens arbete. Tre veckor är en lång tid och man hinner verkligen sakna varandra. Att få börja skolan igen är en fest! Alvar visade direkt upp kompetenser han erövrat under lovet på fritids och öppnade flinkt den stängda dörren bort till hissen (som kommit att bli en favorit) 😉

I vår klass var det bara två gossar som fanns på sina platser under samlingen och så kommer det vara i början av det här läsåret för Jacob är bortrest. Vi inledde dagen med en kort samling där vi kunde konstatera vilka som var i skolan, sjunga för alla elever och titta på vilken dag det var och hur länge sedan det var vi sågs. Sen fick vi bråttom för att göra oss redo för badbussen.

Väl tillbaka i skolan smakade det gott med mat och eftersom lunchen blev något senare än vanligt var det bara att gå in igen i klassrummet för sista arbetspasset direkt när båda gossarna ätit upp.

Där gjorde vi lite benövningar och på Alvars initiativ satte vi på ”Upp upp” och sjöng till arbetet.

Därefter bänkade vi oss framför smartboarden och tittade på bilder från lovet. Alvar visade och berättade för oss andra hur han och Amina fått åka hiss upp till andra våningen. Det var uppenbart väldigt populärt.  Max visade att han fått chans att åka pulka i snön uppe i Norge hos mormor och morfar och jag hade några bilder från vår långresa till Indien under lovet som jag visade för klassen. Mest spännande var nog korna som gick på gatorna.

Klara som ska vara lärling hos oss började idag. Hon kommer att arbeta i klassen måndag, tisdag och onsdag varje vecka och vi är jätteglada över att ha henne hos oss!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *