Fredag den 1/12

Så var det december. Oj, så fort tiden går! När vi träffades i morse fanns det en adventskalender på smartboarden och en ljusstake på bordet. När vi klickade på nr 1 visades en bild på mig (Lisa) som därför fick tända det första ljuset i ljusstaken. Nu är spänningen stor vem som kommer dyka upp när vi ska trycka på måndagens ”lucka”.

Efter en snabb samling och lite fika var det dags för motorik. Resten av terminen kommer Johan M bara vara med på badet men vi har ändå motorik i idrottshallen måndagar och fredagar.

Tillbaka från motorikpasset tittade vi på veckans blogg. Där fanns det en del kul bilder men allra roligast var nog att titta på filmen från igår.

När vi kom ut efter lunchen var det inte lång stund kvar på rasten men med det fina vädret kunde vi inte bara gå rakt in igen. Därför satte vi igång en kapplöpning på skolgården och vips var vi flera barn som sprang, åkte eller rullade snabbt över gården och hejade på varandra. Jättekul!

Laddade med en nypa frisk luft avslutade vi dagen med en lite ”pysselmotorik”. För att få chans att byta ställning en stund plockade vi ner vårt pyssel på golvet och tränade både finmotorik och kroppskontroll i en och samma aktivitet.

Trevlig helg!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *