Tisdag den 24/10

I morse pratade vi om att elevens val ska börja igen i morgon. För detta behövde vi göra nya val. Jacob visste direkt att han ville vara med i kören som ska öva inför avslutningen. Efter lite funderande kom Max fram till samma beslut. Alvar verkade tycka att det var många saker som såg kul ut och hade därför lite svårt för att bestämma sig. Till slut landade han i att fotografera. Tyvärr fick vi lite senare på dagen reda på att den gruppen blivit inställd så Alvar fick göra om sitt val och kom då fram till att han ville baka.

Jacob busade med oss andra på samlingen och låtsades lägga sig ner. Då passade vi på att sjunga ”O aj aj aj aj buff” för honom men han somnade i alla fall inte.

När vi skulle göra ”nalle five” ville killarna inte bara göra det med mig idag utan även med varandra, och det hörsammade vi gärna.

Under förmiddagspasset hade Max besök av Sofia. Under tiden bakade Alvar och Jacob bröd med Teta.

I väntan på att brödbaket skulle komma igång läste Alvar och Linnea en bok i soffan. Även senare när brödet var inne i ugnen blev det mer bokläsning med Teta. Det var mysigt!

Att gå ut och in innebär en del arbete med sina skor och både Alvar och Jacob jobbade hårt med det idag.

Ute på rasten var både Max och Alvar en sväng till buskarna bakom huset. Om man går in i buskaget så känns det nästan som att vara inne i en skog. Det var mysigt.

Dagen avslutade vi med att provsmaka våra brödbullar och packa varsin påse för killarna att ta hem och bjuda på.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *