Onsdag den 11/10

Morgonen började med elevens val. Det var sista gången i den här omgången. Jacob tog med sig utskrivna bilder på saker som han och Måns hade fotograferat. Dessa fick de sedan sätta upp på tavlan i klassrummet så att de andra skulle få gissa vilket ord de hade tänkt på när de fotograferade. Deras ord var ”hund”.
Alvar och Johan spelade ett spel som hette Color Race med 1:orna.
På musikleken lekte vi bland annat blindbock med hjälp av hörseln. Efter 35 minuters intensivt arbete med diverse övningar avslutade vi med Riara.

Under förmiddagsfikat ville Caroline visa oss en sång som de skulle lära sig i hennes kör. Då blev Max och jag sugna på att visa att vi hade hittat en av Max favoriter, Nattens drottning, igår på min telefon. Därför plockade vi fram den efter Carolines sång.

Under förmiddagsrasten hittade alla tre på olika aktiviteter. Max passade boll med Amina och Savannha i 3-6B medan Alvar kopplade av i gungan ihop med Caroline och Jacob hade full aktivitet i vattenpölarna.

Så var det dags att avsluta vårt äppelkonstverk. Idag skulle äpplena klistras upp på lövverket. Vi bröt även de pinnar vi plockade i måndags i små bitar för att låtsas att de var stjälkar.

Efter lunch fortsatte vi med gömmeleken. Den var lika rolig idag.

Som avslutning passade vi på att titta på resultatet av filmandet den 7:e september. Det var spännande om man får tolka koncentrationen och inlevelsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *