Onsdag den 27/9

Dagen började med Elevens val och vi delade upp oss på våra olika grupper.

Alvar gick iväg med Johan till spelgruppen hos 1:orna medan Jacob och Måns gick ut ihop med 2:orna för att fotografera. Jacob kom tillbaka med fyra bilder som vi inte får radera från iPaden. De ska arbeta vidare med dem nästa vecka.

Max och Caroline kom till min grupp, ”Musiklek”, och trots att tre av sju elever var borta hade vi fullt upp. Vi tittade på marackasarna som vi tillverkade förra veckan och jämförde om de lät lika eller olika. Sen fick två personer gömma sig så att de andra bara kunde höra deras marackasar och utifrån det (och foton) gissa vem som spelade. Vi lekte också dansstopp med marackasarna och bestämde vad vi skulle låtsas att vi gjorde med dem. Max valde spela tennis.

Som avslutning lekte vi Riara.

På rasten ville Max leka med en boll vilket till slut resulterade i att hela gruppen och några elever från en av förskoleklasserna passade boll till varandra.

Sen var det dags för bild och individuellt arbete. Det var bara Alvar som fastnade på bild under det passet. Max hade besök av Sofia från habiliteringen och han visade henne hur han kan arbeta med sin nya laserpekare.

Som vanligt avslutade vi på golvet med motorik, lek och musik. Här var även Harry med och fick uppleva hur det kan storma i vårt gäng.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *