Torsdag den 31/8

Idag var det äntligen möjligt för Max att få arbeta med sitt lådarbete. Att räkna såg ut att vara kul! De andra två arbetade också vidare med sina uppgifter. Det är väldigt tydligt att alla uppskattar den stunden.

När vi var färdiga med det vi skulle göra i lådorna samlades vi för en liten ”äppelstund”. Idag tyckte både Alvar och Jacob att vi kunde gå direkt på äppel-rapen och boken som hör till den så vi hoppade över smakandet.

Efter förmiddagsfikat var det dags för ett utomhusfyspass. Eleverna kastade och sparkade boll på olika sätt samt lekte ”Kom alla mina kycklingar”. Det kommer vi även att göra i morgon på motorikpasset. Johan M är ledig så vi hoppar över idrottshallen och gör likadant som idag.

Efter lunch avslutade vi än en gång med musiklek. Vi dansade och kastade med sjalarna, lät dem virvla runt som löv i skogen och gömde ett äpple under olika färger. Det är roligt att se hur både förståelsen för lekarna och engagemanget ökar för varje gång.

2 reaktion på “Torsdag den 31/8

  1. Alvar ser ut att både ha roligt och lära sig nya saker varje dag! Vi är så oerhört glada över att han fått komma till just den här klassen och skolan. Ni gör verkligen ett toppenjobb och att dessutom kunna få ta del av varje dag i skolan genom bloggen känns fantastiskt. Stort tack! 🙂

    • Och vi är så jätteglada för att han har börjat i vår klass!
      …och för att ni läser bloggen och följer med i vårt arbete 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *