Onsdag den 30/8

På samlingen i morse kunde vi se att det inte var vilken onsdag som helst utan Alvars födelsedag. Det var ingen tvekan om att han ville att vi skulle sjunga för honom 🙂

Anders från Habiliteringen var på besök och stannade över både samling, lådarbete och förmiddagsfika. Det är verkligen bra med det samarbetet!

Jacob som var sugen på att testa min nya musikapp fick ta med sig min iPad in till lådarbetet och när han hade arbetat färdigt fick han välja låtar själv och lyssna.

Efter fruktstunden gick gänget iväg till parken för att plocka äpplen. Corina följde med medan jag stannade i skolan och jobbade med 3-6B.

På rasten hade vi plötsligt ett stort gäng samlat i kompisgungan. Det var mysigt. Alvar njöt i sandlådan istället.

Även idag avrundade vi dagen med musiklek på golvet.

På torsdag i nästa vecka kommer filmteamet till skolan. De kommer att vara med på två av våra lektioner, samlingen och lite äppelarbete på förmiddagen och sedan musikleken på eftermiddagen. Därutöver ska de filma i två andra grupper. Det ska bli kul!

2 reaktion på “Onsdag den 30/8

  1. Hej! För oss är det underbart att se hur Alvar trivs och lär sig nya saker. Ni, personalen, verkar vara fantastiska. Det har blivit en daglig rutin för oss att följa bloggen, lika roligt var gång. Bilderna är också mycket bra!

    Alvars mormor och morfar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *