Torsdag den 24/8

I morse var äntligen hela klassen samlad för samling. Även vi vuxna var samlade i samma konstellation som förra terminen för första och sista gången den här terminen. I morgon gör Ellen sin sista dag innan hon påbörjar studier. Det tycker vi både är roligt och väldigt sorgligt. Vi kommer verkligen att sakna henne här i skolan!

Efter samlingen plockade vi fram våra lådor. Det är roligt att se det fokus som eleverna har i sitt arbete.

Ute på rasten träffade Alvar på Milla som hade en väldigt bra boll. Milla kunde studsa den högt upp i luften och Alvar bad henne om och om igen att göra det.

Så gav vi oss av till parken utanför ekonomicentrum. Där finns det flera äppelträd och det var målet för vår promenad. Vi hjälptes åt med att plocka äpplen och lägga i korgen som vi tagit med oss.

Det var ganska frestande att plocka så många äpplen så allt hamnade inte i korgen.

Efter lunchen dukade Ellen upp ett avskedsfika. Eftersom jag inte kommer att vara i skolan i morgon hade hon valt att göra det idag och inte hennes sista dag. Max och Jacob var ganska mätta efter lunchen men vi andra fyra åt med god aptit trots mätta magar.

Vi avrundade med att titta på ett av äpplena som vi plockat. Utanpå äpplet fanns det ett litet hål och när vi delade det upptäckte vi att det varit någon inne i äpplet och lämnat bruna spår efter sig. Jag gissade att det var en mask men vi såg inte någon.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *