Tisdag den 22/8

När samlingen var färdig i morse var det dags att plocka fram lådarbetet. Jacob tog sin låda och bar in den till ”sin” arbetsplats i rummet bredvid ihop med Ellen medan Alvar och jag utforskade uppgifterna i hans låda. Det var två fokuserade pojkar som tog sig an sitt skolarbete!

På rasten hade även Max anslutit till gruppen. Han kastade bland annat boll. Jacob försökte sig på att leka med en rockring och ville även att Caroline skulle försöka rocka med den lilla rockringen. Det var ganska svårt att få en ring med barnstorlek att rocka för oss vuxna. Alvar och jag frågade några av barnen i F-klassen om vi fick åka med i snurran på lekplatsen och det fick vi. Vi blev dock ganska snurriga i huvudet och efter en stund sa Alvar att han ville gå av.

Efter rasten var det dags för bild. Vår ambition idag var att försöka göra en bakgrund liknande äppelträdets bladverk som vi fotograferade igår. Alltså plockade vi fram grönt silkespapper som vi rev i bitar och klistrade fast på ett stort papper med hjälp av tapetlim. Det var kladdigt och härligt :-).

Liksom tidigare dagar avslutade vi dagen med lite bollek.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *