Måndag den 21/8

Så var vi igång igen efter helgen. Efter samlingen i morse tog vi fram bollen en stund för att passa varandra på bänkarna. En övning där vi både kan jobba med samspelet i gruppen och motorik samtidigt. Dessutom tror jag att alla tycker att bollar är ganska kul så det blev flera glada miner när bollen studsade snabbt över bordet eller till och med trillade ner när passningarna blev för svåra.

Morgonens regn hade skapat roliga vattenpölar som vi kunde skvätta i på rasten.

Därefter gick vi upp till äppelträden på skolgården och tittade om vi kunde hitta några äpplen. Alla hade trillat ner men vi hittade några på marken och funderade lite kring vilken färg de hade.

Sedan tog vi kort på de gröna bladen.

På idrotten blev det rörelselekar med fallskärmen och därefter en stunds bollek.

Eftersom idrotten ligger 10.45-11.45 på måndagar får vi inte mat förrän kl.12.00. Då var alla hungriga och åt med god aptit. Med så sen lunch blev det ingen tid över för lektion efter rasten men Alvar, Ellen och jag stal lite fritidstid och tog en stund i klassrummet som avrundning av skolan.

Klassens schema kommer så fort det har blivit definitivt. Det är fortfarande risk för att vi måste göra vissa förändringar så vi väntar med att lämna ut det. Tills vidare har vi motorik i idrottshallen på måndagar och fredagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *