Fredag den 16/6

Så har sången klingat ut i Allhelgonakyrkan och vi har vinkat hej då till varandra. Lite vemodigt känns det allt, men också fantastiskt att tänka tillbaka på detta läsår. Oj, så mycket det har hänt med gruppen under året!
Först och främst måste jag säga tack till alla föräldrar för det förtroende ni ger oss när ni lämnar era barn till oss. Det är inte många som kan säga att de har roligt på jobbet varje dag, men det kan vi. Det är verkligen en förmån att få möta dessa fina elever, dag efter dag, och se dem växa.

Dagens upplägg var att låta skoldagen vara så ”vanlig” och lugn som möjligt. Detta för att alla skulle orka med själva avslutningen. Därför började vi med samling som vi alltid gör. Det konstiga var att jag inte pratade (har tappat rösten) och det tyckte alla tre pojkarna var lite udda, men de vande sig snabbt vid att jag tecknade och Carro och Ellen tolkade mig.

Vi passade också på att titta på filmen från igår, två gånger till och med 🙂

Efter fika och rast tog vi fram den stora bollen och passade till varandra innan det var dags att ge sig av till matsalen.

Sedan vidtog förberedelser för att ge sig av till kyrkan och själva avslutningen. Det blev en fin högtid.

Nu hoppas vi att alla får en härlig sommar så ses vi igen i augusti.
Glad sommar från alla oss i 1-4B, Särskolans Kulturklass 🙂

 

2 reaktion på “Fredag den 16/6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *