Onsdag den 14/6

När Jacob kom med skolskjutsen i morse fick han inte gå av på Tunaskolan. Det tyckte han var väldigt konstigt. Därför var han lite skeptisk när han dök upp i Allhelgonakyrkan för körövning. Detta byttes dock snabbt ut mot sångengagemang när han fick plocka fram sin iPad och öva lite på sångerna innan de andra dök upp och sedan sjunga dem tillsammans med mig.

Övningen i kyrkan gick jättebra och vi hoppas nu att många av er kommer på fredag kl.13.15 för att vara med på vår avslutning. Även i morgon är ni välkomna, men då till skolan för att vara med på vår klädvernissage. Det finns två möjliga tillfällen: kl.10.10 eller 12.20. Detta övade vi inför under eftermiddagen.

När alla övningar var slut var det dags att säga hej då och tack till Lucas som gjort sin sista dag hos oss idag. Vi gav honom en liten present, kramades och sjöng hej då till honom flera gånger på Jacobs initiativ.

Angelo, som var i skolan under förmiddagen tillsammans med Lucas och Barbro, hade mycket tid för både uteaktiviteter och arbete med sin iPad.

Angelo kunde också hjälpa mig när vi kom tillbaka från kyrkan och jag berättade att jag var väldigt hes efter allt sjungande och hade lite ont i halsen. Då sa han att man skulle gå till doktorn och sedan berättade han en massa om vad man kunde göra där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *