Torsdag den 8/6

I morse när vi samlades blev Angelo glad av att se att Max var tillbaka i skolan.

När samlingen var slut gav vi oss i kast med att tillverka inbjudningskort till vår lilla vernissage kring klädtemat. (Som ett tips kan jag berätta att det inom kort kommer en inbjudan till de föräldrar som skulle vilja komma och kan göra sig fria på torsdag i nästa vecka. Vi kommer att bjuda in till två olika tider 10.10 och 12.20. Om ni kan och vill är ni välkomna men vi förväntar oss inte att alla ska kunna. Inbjudan går även till en del kompisar i andra klasser här på skolan.)

Väl ute på rast gick brandlarmet. Vi som redan var klädda och klara hade en ganska enkel match att ta oss till uppsamlingsplatsen och vänta in klartecken. Det visade sig vara en övning och allt gick lugnt och stilla till.

Efter brandövningen tog Angelo tag i lite lådarbete med full energi den korta stund som var över innan det var dags för lunch. Sortera och prova sockor är ganska kul.

Efter lunch hade vi fint besök. Det var Harry som ska börja i klassen till hösten som kom och hälsade på tillsammans med sin assistent. Vi passade på att spela trumma och leka med bollar. Allt genomsyrat av ett fokus på samspel och att se varandra. Det var roligt och jag hoppas att Harry känner sig sugen på att komma hit igen efter sommaren.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *