Torsdag den 1/6

När vi samlats i morse var en av pojkarna lite sugen på att göra starka ljud. Vi bestämde oss då för att ropa ut alla namn som skulle sättas upp på tavlan. Det var ganska kul 🙂

Efter samlingen var det dags för lite lådarbete. Angelo hade en hel del klädprojekt i sin låda. Han bestämde sig för att klä på pojken kläder för att kunna gå ut och leka i snön och påbörjade klädseln nerifrån och upp. Vi läste även en bok om en varg som klädde på sig.

Max fortsatte bland annat med att fånga fiskar på en gaffel och att trä cirklar på en pinne. Jacob gjorde färdigt sitt halsband. Det ville han sedan visa för alla.

Nästa arbetspass fortsatte vi med tygerna vi hade tryckt igår. Idag blev de till olika kläder. Max valde att göra en mössa och två vantar som han sedan hjälpte mig att rita ut på tyget. Jacob ville göra en tröja av sitt tyg och för Angelos del blev det ett par byxor som han och jag tillsammans klippte ut.

Efter lunch fortsatte vi med samma klädstationer som igår.

Avslutningsvis rullade vi boll till varandra och hade en kort avslappning. Jag hade hittat på att vi skulle ligga på magen och rulla boll idag och det tyckte både Jacob och Max var en ganska dum idé. Angelo försökte visa hur man skulle göra och fick med sig Max att testa medan Jacob var lite mer skeptisk till förändringen. Tanken var att vi skulle jobba med lite andra muskler än vanligt och jag kan intyga att Max använde alla möjliga muskler, både de som vi tänkt jobba med och de som behövs för att rulla runt och sätta sig upp 😉
…men all träning är bra!

I morgon är jag (Lisa) på fortbildning men Caroline, Ellen och Corina är i skolan som vanligt. Därefter är det långhelgsledigt. Även på onsdag när skolan börjar igen efter helgen kommer jag att vara iväg på annat.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *