Måndag den 29/5

Så var vi tillbaka i skolan igen efter en ”minisommar” – åtminstone kändes det nästan som sommarlov med tanke på helgens väder. En och annan var lite småtrött på morgonen men när Angelo föreslog att vi skulle sjunga om hajarna, och Caroline hade en lite läskig hajsång på lut, så vaknade vi upp allihop. Vi passade också på att titta på hur en haj ser ut.

Samlingen avrundades med att vi pratade om morgondagens utflykt. Vi gick igenom vad som ska hända och tittade på en del av de djur som vi kanske kommer att få se på Skånes djurpark.

På idrotten var det två olika aktiviteter precis som de senaste två måndagarna. Halva tiden hade man idrott ihop med Johan inomhus och halva tiden var det aktivitetsbana med Lucas utomhus. Det senare är en del av Lucas utbildning. Han har planerat och genomfört en sorts hinderbana med fokus på flera motoriska mål, både individuella och allmänna.

Dagen avslutades som vanlig med ”elevens val” och Jacob var ganska nöjd när han fick sitta ihop med Mirsa under körsången.

I morgon åker vi till Skåndes djurpark. Vi är borta hela dagen och kommer tillbaka till skolan vid 14.15. Var och en tar med egen matsäck, kläder efter väder och gärna något att sitta på. Vi kommer att börja med ett litet fika utanför grindarna när vi kommer fram med bussen och sedan äta lunchen inne på djurparken. Besöket avslutas med glass (som vi bjuder på) innan vi ger oss av hemåt igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *