Onsdag den 24/5

Efter en samling där vi bland annat än en gång funderade på vilka färger som våra tröjor hade så delade vi upp oss för lådarbete.

Alla hade lite nya uppgifter i sina lådor den här veckan. Max hade en massa fiskar att ”äta”.

Angelo hittade en korg med strumpor i olika färger och längder som han och Savannha tog sig an med stor energi. Uppgiften var att sortera strumporna i par men Angelo och Savannha blev inspirerade av arbetet och ville genast prova dem. Savannha som hade hittat ett par jättelånga strumpor tyckte sedan att det var lite svårt att få av dem. Då var det bra att vara två.

Efter lite frukt var det dags för bild och rast i omgångar. Jacob ville gärna göra mer än en uppgift så när han tyckte att den första uppgiften var klar han tag i att måla fler kläder till Imse som saknade lite sommarkläder. Idag blev det en kortärmad tröja.

När vi skulle gå till matsalen hade vädret ändrat sig dramatiskt och det ösregnade ute. Max och Angelo tog på sig sina regnkläder och skyndade sig upp till matsalen men Jacob och Caroline stannade kvar i  klassrummet och åt sin lunch där. Det verkade ganska mysigt.

Även rasten var väldigt blöt och idag bestämde vi oss allihop för att vara inomhus. Max,  Angelo, Viktor (som var vikarie för Corina) och jag letade upp en mjuk boll som vi kunde passa till varandra. Efter en stund kom Jacob och föreslog att vi alla skulle leka ”Björnen sover” så det gjorde vi en bra stund.

Därefter var det dags att titta vad som fanns i väskan och leka mannekänger.

Så avslutade vi dagen med lite avslappning för Angelos del och ett kort fyspass med avslappning för de andra två. I morgon är det lov och på fredag likaså, men då är fritids öppet. Vi ses igen allihop på måndag.

Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *