Tisdag den 16/5

Medan alla samlades på morgonen passade Max på att jobba lite med sin iPad. Han smällde ballonger i högt läge i nästan en kvart. En sån otrolig uthållighet!

Efter samlingen var det lådarbete med varierande längd beroende på om man skulle passa badtider eller ej.

Efter fikat gav sig Max av mot badet. Idag var det mycket lek i bassängen. Max testade bland annat att flyta runt med en lång ”flytorm” under armarna tillsammans med Ola.

Under tiden var det bakstuga i skolan. Vi börjar bli baddare på att både baka scones vid det här laget.

När man har bakat är det kul att slicka skålar och redskap. Båda killarna var överens om att degen var god.

Det var inte bara degen som var god. Även själva resultatet var mycket gott och det gick nästan inte att få stopp på ätandet trots en lunch i magen innan dess 😉

Men innan dess hade Angelo hunnit med en rejäl rast också. Efteråt var det ganska skönt att hitta en uppblåst kudde i entren.

Max och Jacob avslutade dagen med lite bollövningar och det var roligt att kunna berömma båda killarna efteråt. Max har blivit så duktig på att lyfta armarna högt upp med bollen och Jacob sträcker ut benen jättefint i stretchläge.

På fredag planerar vi att göra en miniutflykt till Stadsparken. Vi tar med oss förmiddagsfikat dit och siktar in oss på lite fysaktivitet på lekplatsen istället för idrott, eftersom Johan är iväg på annat den dagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *