Måndag den 24/4

I morse när vi kom till skolan väntade en spännande uppgift på oss. Tillsammans hjälptes vi åt med att bära in bänkar och stolar i lilla rummet för att göra om det till klassrum där vi bland annat kan ha samling. På så sätt får vi en intimare miljö som förhoppningsvis ger lite mer lugn och ro till själva samlingen medan utrymmet i det stora rummet kan utnyttjas bättre för rörelse under ex. musiklektionerna. Det var ganska mysigt att ha samling när vi burit in allt vi behövde.

Därefter väntade Imse på oss. Idag fick han användning för de nya kläderna som vi tillverkade förra veckan. Vi kunde konstatera att det både var blött och kallt ute och fick därför klä på honom hela regnstället.

När vi själva skulle gå ut gällde samma sak för oss. Väl påklädd kan man ha ganska kul även när det regnar 🙂

I morgon är det åter dags för bad. Denna vecka är det Jacobs och Angelos tur men även nästa tisdag är det bra om de har med sig sina badkläder. Chansen är stor att båda två kan få bada även då.

Bifogar en inbjudan som Malin (rektor) även har skickat ut via Unikum. Hoppas att det är många har möjlighet att delta i detta.

Puberteten – vad händer i kroppen och knoppen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *