Fredag den 21/4

Oj, den här veckan gick fort. Man märker att den var en dag kortare än vanligt! Trots det har det varit fullt upp. Fotokalendern har knappt hunnits med så därför har jag lagt lite extra bilder här på bloggen.

Som vanligt kollade vi vilka som var i skolan i morse och gjorde ”Nalle five”. Angelo passade på att gå laget runt.

Innan dess hade Max hunnit med en tur till Annika. Bäst var nog hissen 🙂

Som avslutning på samlingen valde Angelo sången om Per Olssons bondgård. Max tyckte att vi skulle sjunga om geten och det visade sig att den lät väldigt kul så vi skrattade ganska mycket allihop.

Så gick vi över till att läsa om Bo. Idag var han åter på väg till badhuset sjungandes ”ba” när han fick syn på en glass. Då lät det ”aaaa” istället.

När vi läst färdigt lekte vi en sånglek med ”ba” och ”a” men ”ba” var mest populärt idag.

Rasterna har varit väldigt aktiva tillställningar de senaste dagarna. Så också idag. På matrasten hittade Max några kompisar i 3A som han kastade boll med men eftersom jag inte hann kolla om de fick vara med på vår blogg så blir det inga bilder på det. Däremot hände mycket annat kul.

Som vanligt avslutade vi veckan med sångstund. Det var ingen tvekan om vilken sång som Jacob ville sjunga. ”Fingrarna vill inte vara still” är fortfarande 1:a på hans topplista 😉

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *