Onsdag den 19/4

Max var verkligen laddad när han kom i morse och drog igång på ”alla cylindrar” när vi skulle sjunga och klappa för varandra. Det är så härligt att se den sortens engagemang!

Efter samlingen var det dags att måla mer kläder till Imse. Den här gången var det regnkläder som skulle tillverkas.

Efteråt kan det vara ganska mycket färg att tvätta bort från både händer och ansikte. Max verkade tycka att det var härligt att plaska i vattnet.

 

Solen trotsade kylan idag och lockade extra mycket till lek på rasten. Angelo som hade sagt att han ville spela bowling tog med sig ett liknande spel ut och träffade Savannha på gården som genast hängde på leken.

Innan det var dags att gå in avrundade vi i gungan en stund.

På lådarbetet var det skilda aktiviteter i de olika lådorna men alla började med att leta efter, och klippa ut, kläder i tidningar.

På lunchrasten lekte Jacob, Max, Carro och jag en sorts kurragömma. Det var så kul att man inte ville gå in.

Men in skulle vi 😉

Nu återstod en musiklektion där vi bland annat började göra en ny sång som handlade om Max, Angelo och Jacob. Idag sjöng vi om hur fina bruna ögon Angelo har, fina gröna ögon Max har och fint svart hår som Jacob har.

När vi vinkat hej då till Angelo avrundade vi med ”Björnen sover”. Jacob tyckte att det var lite läskigt när björnen skulle komma och ta honom så han började på behörigt avstånd och lät Max bli tagen men kom närmre och närmre efter hand tills han till slut också blev tagen av björnen. Max däremot verkade uppskatta den ”busiga/farliga” björnen som killade honom.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *