Onsdag den 29/3

I morse började vi klä på Imse kläder men kom ganska snabbt på att vi behövde veta hur vädret var ute för att kunna bestämma vad han behövde ta på sig. Därför gick vi ut till entrén för att både kunna se och känna.

Då upptäckte vi att det regnade ute. Stackars Imse, han som inte har några regnkläder fick vara inne på rasten! Vi kom också på att vi måste göra regnkläder åt honom.

Jacob däremot plockade fram sina nya regnbyxor och sina stövlar och kunde sedan gå ut och hoppa i vattenpölarna.

Efter rasten var det dags för ett räjält lådarbetspass. Nu när vi är på Kulturskolan så har vi inte lika många sådana arbetspass så därför känns de lite extra viktiga när vi väl har dem.

Angelo, som var färdig först i matsalen hade en lång lunchrast ihop med Corina. Det är inte bara vattenpölar som är roliga regniga dagar.

Efter lunchen var det dags för ett kulturpass. Vi började med att var och en fick välja kläder ifrån väskan och sedan göra någon rörelse som vi sjöng om. Både Jacob och Angelo valde samma som jag hade gjort, regnjacka och stövlar, vilket var ganska passande den här dagen. Även inomhus kunde man hoppa med detta på sig 🙂

Därefter plockade vi fram ännu en låda med kläder och klädde på oss för manekänguppvisning. Det blev en riktigt tjusig Catwalk!

I morgon är det sista gången som vi går till Kulturskolan den här terminen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *