Måndag den 27/3

Idag var det Jacob som gjorde alla val under samlingen. Det är ingen tvekan om att han medvetet gör sina sångval (med hjälp av sångkort) och därför avslutade vi samlingen med ”Fingrarna vill inte vara still” som ligger på topplistan för tillfället 😉

När samlingen var slut plockade vi fram vår egen bok om kläder och läste den. Den första bilden föreställde Angelo som hade en kjol på sig och snurrade runt. Jag tror att vi alla var överens om att det var en härlig bild och inte minst modellen själv skrattade när han såg den.

Eftersom Johan är ledig den här veckan så fick vi träffa en vikarie som heter Joel. Han kommer även att vara med på badet i morgon och ha idrotten på fredag. Det blev lite blandade aktiviteter under idrottslektionen men en sak som alla killarna hann med var lite bollek.

Även om dagen inte innehöll så mycket sol (som vi nästan hunnit vänja oss vid de senaste dagarna) så blev det ändå en del uteaktivitet. Max och Ellen var de enda som fastnade på kort under rasten, som de tillbringade i gungan.

Som vanligt avslutade vi dagen med ”Elevens val”. Angelo verkar uppskatta att tillsammans med Corina gå iväg till treorna och idag väntade en uppgift som Annukka (3:ornas lärare) hade förberett för honom.

Max hade fullt fokus hela lektionen tillsammans med Jacob och ca 90 ytterligare körsångare. Det var härligt att se honom sitta med sträckt rygg bland de andra barnen och med mycket vaken blick delta aktivt under hela lektionen. Ellen, som satt bakom honom, kunde även berätta att han sjungit med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *