Fredag den 17/2

Fredagen är slut och sportlovet har just börjat för dem som har åkt hem. Som avslutning på sångstunden idag valdes sången ”Jag blir så glad när jag ser dig” och vi sa att det passar nog om lite drygt en vecka, när vi får ses igen 🙂

Det är verkligen roligt att vara tillsammans. Extra kul hade vi i morse på samlingen när Max tyckte att Jacobs och Angelos val av känsla var jättekul. De hade satt upp att de kände sig arga men när vi sedan skulle sjunga såg de jätteglada ut. Max tyckte att det var så komiskt så han gapskrattade och snart satt vi och skrattade och sjöng hela klassen.

Imse har nu fått ganska många kläder och vi provade att klä på honom alltihop efter samlingen. Vi kunde då konstatera att han åtminstone behöver en mössa och vantar om han ska kunna gå ut när det är så kallt.

På idrotten lekte vi ”Kom alla mina små kycklingar” och det gällde att springa snabbt så att inte vargarna fångade en. Vi gjorde även en massa rörelsesånger och Max passade då på att föreslå ytterligare en. Kristina från habliliteringen var med under idrotten.

Nu hoppas vi att alla får ett skönt sportlov oavsett om man är hemma, på resa eller på fritids!

Trevlig helg 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *