Torsdag den 16/2

En torsdag med mycket fokus på kläder blev det idag. Efter samlingen plockade vi fram ”Imse” igen och funderade på vad han skulle vilja ta på sig. Max och Angelo som målat kläder till honom igår var båda väldigt aktiva med att berätta vad de tyckte att han borde ta på sig och när vi hade satt på alla färdiga kläder kom de med fler förslag. Han borde ha jacka, utebyxor, kängor, mössa och vantar också så det var bara att sätta igång och måla mer.

På förmiddagsrasten blev det lite bollspel.

Under kulturpasset fortsatte vårt klädtema. Vi plockade fram resväskan och tog på oss saker som vi hittade i den. Jag valde ett par stövlar som jag kunde hoppa i. Barnen föreslog att jag skulle dansa och snurra också så det testade jag med. Inspirerade av detta valde både Jacob och Angelo stövlarna. Angelo hoppade för glatta livet och Jacob valde att dansa. Inte helt lätt att göra detta i för stora stövlar.

Max gick sin egen väg och valde efter lite övervägande halsduken liksom förra veckan. Den är ju rolig att kasta med och Max jobbade hårt med höga armar.

Vi avslutade även passet med att läsa några av våra nya böcker om kläder.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *