Måndag den 13/2

Att vi är en klass nu och har koll på varandra blir mer och mer tydligt. Vi saknar varandra när någon inte är där och vill involvera varandra i olika aktiviteter. Idag har Lotta Anderson från Malmö högskola varit här igen för att denna gång träffa oss vuxna på arbetslagstid och visa några filmsnuttar från filmningen för två veckor sedan. Även på dessa filmer ser vi hur samspelet mellan pojkarna är tydligt och hur de försöker få med varandra i aktiviteter på olika sätt. Angelo visade det än en gång i morse genom att vilja göra ”nalle five” med alla i rummet.

Under morgonens arbetspass plockade vi fram namnen på killarna och jämförde dem. Förutom att de ser olika ut så var de även olika långa.

Vi klippte sedan sönder namnen och fick tre namnpussel att pyssla med. Lättast var att hitta den första bokstaven så det fortsätter  vi med ett tag tills vi känner oss säkra på det.

Resten av dagen har flutit på enligt schema. Det var hungriga och varma pojkar som gav sig av från idrotten till matsalen där det vankades köttbullar, vilket alla tre verkade tycka var mycket gott.

Angelo sken upp i ett stort leende efter lunchrasten när det var dags att få ge sig av till elevens val (sy) ihop med Corina.

Max och Jacob verkade tycka att det var härligt med musikleken. Roligt är att se hur alla elever i musikleken tillåts ta sin plats. Gruppen består av några få elever från alla årskurser i grundskolans och grundsärskolans åk.1-3.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *