Tisdag den 31/1

Det är så härligt att se både samarbetet och engagemanget på våra lek- och dramapass med B-spåret! Det har verkligen hänt saker sedan vi började i höstas 🙂
Här ser vi hur Anton och Angelo tillsammans hämtar lådan med låtsasskor från hörnet. Strax därefter får alla som vill ta på sig skorna och se vad som händer när man ställer sig upp. Idag var det fullt unga och äldre som trängdes runt lådan för att ta sig ett par. Man hjälpte även varandra, och skickade eller satte på skor, om det var någon som inte nådde till låtsashögen.

När det är lite svårt att samla fokuset så är alltid bollarna bra. Det fick vi än en gång uppleva i morse när vi plockade fram vår nya handboll. Då hade vi allas odelade uppmärksamhet och vi fick chans att träna både samspel, kommunikation och motorik.

Vid fikastunden passade Angelo på att provsmaka både min och Carolines frukt när hans var slut. Det var extra roligt och gott att vi hade tagit med oss olika frukter och han njöt av variationen. Senare på lekpasset med B-språret lekte vi även leken ”Fruktsallad” och då dök flera av frukterna upp igen men i form av bilder. (Vi höll nästa på att komma för sent till den lektionen eftersom vi hade så roligt ute på rasten.)

Badet är alltid en populär aktivitet. Här ser vi hur en i taget får gå in i ringen och hoppa medan alla sjunger runt omkring.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *