Måndag den 30/1

Så var det måndag igen och veckan är i full gång. När vi träffades i morse hade Angelo en hel del som han ville visa och berätta. En sak handlade om hans fot så han la upp den på bänken för att visa, och tyckte sedan att han kunde sitta kvar så. När alla vi vuxna tyckte att vi i så fall kunde göra likadant så var både Jacob och Angelo överens om att det såg väldigt knäppt ut att alla satt med fötterna på bänkarna, så vi enades om att sitta som vanligt igen allihop.

Efter rasten var det dags för idrott och de vuxna som var med berättade att vi har mycket engagerade idrottare i klassen. Det kan man nästan förstå bara av att titta på bilderna som Caroline tog.

På matrasten stannade Jacob och Angelo vid en kul lekplats precis utanför matsalen. Den gungar rätt rejält när man står eller sitter på den och det ser ut som om det var ganska spännande!

Elevens val är en riktig höjdpunkt på veckan. Angelo är så nöjd med sitt val och njuter av att få sy tillsammans med Corina och tvåorna. Han vill inte bryta för att gå till bussen när det är dags, och det kan jag verkligen förstå. Jacob verkar tycka att musiklekgruppen är toppen.

I morgon är det bad för Jacob och Angelo. De som inte badar i våra två klasser (1-4B och 3-6B) kommer att följa med till Habiliteringen och besöka snoezelrummet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *