Fredag den 27/1

Nu har tonerna från vår fredagssång ihop med hela B-spåret klingat ut och alla har gått iväg på olika håll. En gång i månaden samlas vi allihop på sångstunden och det är ett härligt gäng som ser ut att njuta både av att ses och av att musicera tillsammans. De allra flesta vill gärna bestämma en sång och idag hann vi med alla som ville. Vi passar också på att berätta för varandra om saker vi har gjort den senaste veckan. Jacob var med och berättade om att vi lekte ”Hunden och benet” igår.

När jag kom och hämtade killarna efter idrotten för att gå till maten berättade de som varit med att det varit full aktivitet. Det kunde jag även känna på Jacobs hand när vi tillsammans gick till matsalen. Han hade verkligen fått upp värmen 🙂

Jag tror att jag har glömt att berätta om Corina på vår blogg. Det är vår nya fritidspedagog på grundsärskolan som har fått i ansvar att utveckla fritidsverksamheten för våra elever. Corina  jobbar även i vår klass under skoltid några timmar varje dag. Det är vi väldigt glada för!

Nu hoppas vi på en skön helg för allihop så ses vi igen på måndag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *