Onsdag den 24/1

I morse när vi hade samling undrade Max var Ellen var. Han hade helt rätt i att hon inte var i skolan. Eftersom hon är ledig idag får både han och vi andra får vänta till i morgon med att träffa henne igen.

Efter ett ganska långt lådarbetspass, fika och rast tog vi itu med vårt bildprojekt. Idag skulle vi knöla ihop silkespapper till små tussar och efter ett tag var det ganska många i lådan. Max hann även med att måla den sista cirkeln till sin snögubbe.

På musiklektionen spelade vi flera olika instrument och lekte lite sånglekar. När det var dags för ”Vad får det lov att va´ att spela på idá? var Max väldigt tydlig med att han inte ville ha något  instrument i korgen. Han hade siktat in sig på något annat.

Dagen avslutade vi som vanligt med att berätta till varsin bild i fotkalendern. Det är kul att höra varandra berätta också så vi väljer för det mesta att sitta tillsammans under denna stund.

På torsdag i nästa vecka (2/2) kommer det att bli lite svalare inomhus i våra skollokaler. Det ska göras ett arbete med en fjärrvärmeledning vilket innebär att de stänger av värme och varmvatten mellan kl.8.00-16.00. Alltså är det bra att alla har på sig lite extra varma innekläder den dagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *