Fredag den 16/12

Idag har det varit mycket fokus på vår julkonsert som gick av stapeln i Allhelgonakyrkan på förmiddagen. En ca 200 man stor kör sjöng av hjärtans lust in julen och nu får vi nog säga att vi kommit i lite julstämning. Om jag kunnat hade jag gärna lagt ut några vackra bilder på kören men det är för många barn involverade för att veta om alla får vara med på bild. Jacob, som satt ihop med barnen där framme ihop med Johan, sjöng av hjärtans lust med i flera av sångerna. Speciellt mycket klämde han i när det var dags för ”Vi tänder ett ljus i advent” som är en av favoriterna just nu. Max skötte sitt uppdrag som ängel med glans och ledsagade Lucia både in och ut ur kyrkan samt var med och tände det stora ljuset i kyrkan. Angelo satt ihop med 3-6B, sin mamma och bror och lyssnade på konserten.

unadjustednonraw_thumb_543b 2za73zg3sfazgtqnhv3oa_thumb_543a20161216_091143_resized 20161216_082601_resized

Tillbaka på skolan var det korv och bröd och två hungriga körsångare åt med mycket god aptit. Jag som hade trott att vi inte skulle hinna med så mycket mer därefter fick med glädje konstatera att jag hade fel så vi hann avsluta dagen med en liten musikstund där vi spelade musikmaskin och triangel samt slutligen hade en egen liten sångstund med sångkorten utan våra kompisar i 3-6B.

unadjustednonraw_thumb_543c

Trevlig helg önskar vi er alla så ses vi för terminens sista tre dagar nästa vecka.

En reaktion på “Fredag den 16/12

  1. Tack igen till alla för en fantastisk upplevelse i Allhelgonakyrkan! Vilken fin konsert, och vilken härlig stämning! Och vilka fina elever, pedagoger, elevassistenter och alla ni som bidrog 😀. Önskar er alla en riktigt god jul! 💜

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *