Måndag den 12/12

Nu springer tiden fram och de sista dagarna innan jul händer allt möjligt spännande. Idag var dock en ganska vanlig dag med undantag för att det blev brandövning. Angelo och Jacob, tillsammans med Morten och Caroline, som redan hade hunnit ut på rast märkte nog inte så mycket av det höga tjutandet i huset men Max, Ellen och jag fick en rejäl dos av brandlarm i öronen innan vi hann ut på gården. Om jag får döma av reaktionen så tyckte dock ingen av oss att det var särskilt jobbigt. Väl ute fick vi samlas på lekplatsen innan det var fritt att återvända in för idrott.

img_9471

Om någon tyckte att det hela varit lite jobbigt så var det nog extra skönt med en stunds avkoppling under bolltäcket vid idrottslektionens slut.

20161212_105647

Tidigare på dagen hade vi som vanligt tittat på vår adventskalender och konstaterat att det var Jacobs tur att tända ljusen. Angelo tycker varje dag att vi borde tända fler ljus och det kan jag förstå med tanke på att vi än så länge aldrig har tänt alla ljusen i staken.

20161212_085013_resized 20161212_085119_resized

Vi hann även med en stunds lådarbete innan fikat.

img_9470

Oturligt nog så hamnade Max inte på några kort idag men det blir fler en annan dag. På elevens val är kameran aldrig med eftersom det är så många elever inblandade som vi inte vet om de får vara med på kort eller ej. Angelo gav sig i alla fall ut med lekgänget medan Max och Jacob laddade för körkonserten ihop med hundratalet barn i dramasalen.

I morgon är det Lucia och det kommer vi att fira på flera olika sätt. Utan att missa något Luciafirande åker dock Max och badar.

En reaktion på “Måndag den 12/12

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *