Fredag den 18/12

Nu har vi vinkat hej då till varandra och får inte ses igen förrän på tisdag eftersom skola/fritids är stängt på måndag.

Fredagarnas sångstund är verkligen ett härligt sätt att avsluta veckan. Man går trallande därifrån fylld av energi. Idag visade Max och Jacob både sina nya marackas och det rasselband som vi gjorde igår, och alla de andra verkade tycka att det var kul 🙂

img_6188 img_9188

På idrotten gjorde de flera olika saker, bland annat stod basket på programmet.

20161118_100524_resized

När passet var slut la sig Max, Jacob, Ellen och Caroline för att koppla av till musik och lyckades så bra att det blev total avkoppling en lång stund. De stördes inte ens av att jag smög in och smygfotograferade dem. Det är verkligen inte lätt att koppla av i grupp så jag blev mycket imponerad!

img_9184

Därefter var det gott med lunch!

img_9186

Under morgonens samling pratade vi än en gång om var Angelo var och det fanns olika förslag på det. Vi låtsades också ringa till honom och fråga var han var, vilket var ganska kul.

20161118_082904

Max och Jacob enades om att vi skulle använda den stora bollen för att träna samspel efter samlingen och det gällde att koncentrera sig om man skulle kunna fånga bollen när den studsade över bordet.

20161118_090641

Nästa vecka är det som sagt stängt på måndag.
På onsdag ska vi fotografera oss igen. De bilder som togs i början av terminen behöver visst göras om.
Men innan dess är det vanlig skoldag på tisdag och då badar Angelo och Jacob.

Trevlig helg!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *