Tisdag den 25/10

Den här dagen har gått i racerfart, men så är det när man har roligt 🙂
Eftersom alla hade lite bråttom iväg till bad eller konsert så blev samling och arbetspass reducerade, men som vanligt så funderade vi kring vilka som var i skolan och hur alla kände sig.

img_8674

Jacob hann även med att läsa ”Vem?-boken”. Det gäller både att kunna uppfatta vem som är på bilden och att hitta den personens namn. En utmaning som Jacob antog och utförde mycket bra!

img_8683

När Angelo, Jacob, Caroline och Morten skyndat iväg till badbussen så gav Max, Ellen och jag oss av mot Stenkrossen och den utlovade dansföreställningen. Vi hade också bråttom så promenaden dit fick gå snabbt. Sista biten passade vi till och med på att springa lite och det verkade Max tycka var kul 🙂
Väl framme fick vi avnjuta en härlig föreställning med dans, teater och musik. Max var fullt koncentrerad hela föreställningen (45 min) och klappade till och med händerna spontant vid något tillfälle.

img_8688 img_8691

Tillbaka på skolan avslutade vi med ett samarbetspass med 3-6B och 6-9B. Vi lekte ”Tingelinge tåget” och plockade sedan fram fallskärmen för att tillsammans se vad man kunde göra med den. Lyfta den högt upp och sänka den långt ner, kasta en boll med gemensam kraft och dansa med skärmen var några av sakerna vi testade.

img_3658

När vi vinkat hej då till varandra avrundade Max och Jacob med sina iPads. Max blev väldigt sugen på att testa en app som Jacob hade på sin iPad så vi fixade det även på hans. Det var en mycket nöjd kille som sedan testade att skriva M ihop med mig 🙂

thumb_20161025_132015_resized_1024

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *