Måndag den 17/10

Med några få undantag så börjar vi varje dag med att se vem som är i skolan och prata om hur vi känner oss. Sedan sjunger vi om detta. Angelo funderade ett tag på om han var hungrig men kom till slut fram till att han kände sig glad och bytte bild.

20161017_084607_resized

Jacob var inte nöjd med de fyra bilder jag tog fram utan ville ha fler att välja på. Valet föll därefter på ”spännande”

20161017_085115_resized

När vi i torsdags morse tränade på att rulla bollen mellan oss så ville både Angelo och Jacob kasta den istället. Jag var då tydlig med att uppgiften var att rulla och tog bort bollen eftersom de inte ville lyssna på vad jag sa. Idag var det två mycket fokuserade killar som verkligen försökte rulla bollen till varandra 🙂 Roligt att se att man kan om man verkligen försöker!

20161017_090103_resized

En annan utmaning som Jacob kämpar med är att hälla vatten i sitt glas. Det är med stor koncentration som han tar sig an den uppgiften.

img_8458

På kulturpasset testade vi en ny sånglek. Med hjälp av en låda tränade vi på begreppen på, i och under. Var och en fick bestämma var han skulle sitta. Angelo testade först ”i” men tyckte att det var ganska obekvämt och valde istället ”på”.

img_8465

När det var dags för iPadarbete den sista stunden på dagen jobbade Max med att hantera sin iPad på lite högre höjd för att sträcka sin handled fint när han pekade. Förutom precisionsövning med spelet blev det träning för både handled och rygg.

img_8473

I morgon kommer killarna köra två helt olika spår. Max, som ska åka och bada, arbetar med sina låduppgifter efter lunch medan Angelo och Jacob ska åka på en konsert som sträcker sig in över lunchtid och därför inte hinner med något mer än lunch när de kommer tillbaka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *