Måndag den 26/9

För Angelos del var det nog lite konstig att börja dagen, eftersom han var den enda eleven på samlingen, men trots att vi saknade de andra så var det ändå en innehållsrik och arbetsintensiv morgon. Vi spelade bland annat på tonboxarna och testade alla möjliga sorters ljud med klubborna. Roligast var nog att spela snabbt.

img_8041

Under lådarbetet briljerade Angelo med att lägga fyrkantspusslet, med åtta delar, mycket strukturerat och snabbt. Vi får nog lägga till ytterligare några delar 😉

img_8046

När det var dags för idrott hade klassen dubblerats. Där fick killarna bland annat vara pirater som jagade skatter (ärtpåsar) igen. Det gällde att hämta många till sitt skepp (rockringen) och sedan räkna hur stor skatten blivit.

20160926_1037490_resized

Under vårt avslutande kulturpass fortsatte äppeltemat. Vi studerade bilder av pojkarna och pratade om vem det var som åt äpple, plockade äpple, skivade äpple osv. Dessutom sorterade vi stora och små äpplen som var och en fått ta i ett litet paket. Det var lite klurigt att veta var äpplet skulle sitta men efter lite funderande fick vi alla på ”rätt” plats.

20160926_125847_resized

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *