Onsdag den 24/8

Vårt stora fokus i skolan den här terminen är gruppen och att göra saker tillsammans. Det genomsyrar det mesta vi gör och det är roligt att se hur samspelet växer fram.

IMG_7527

Dagens kulturpass avslutade vi med en danslek där alla fick sätta sig ner när musiken stannade och så gömde vi någon under en filt. Klurigheten var att komma på vem som var under filten. Vi fortsatte även med våra plockade äpplen och idag fick jag jämföra dem innan vi provsmakade. Vi hittade stora och små äpplen, röda, gula och gröna äpplen, sura och söta och även ett jättefult. Detta använde vi sedan i en äppelrap.

thumb_IMG_7537_1024

 

Under det individuella arbetspasset var det dags att byta den vuxne man arbetade tillsammans med och det var nog både lite konstigt och roligt men fungerade bra.

20160824_091450IMG_7529

På rasten tog Jacob och Angelo med sig ett bollspel ut på gården och efter en stund var det flera andra barn som också ville vara med och leka.

IMG_7536

Därefter var det dags för att måla. Vi satte oss runt ett bord med ett stort papper på och hjälptes åt med att fylla hela pappret med röd, gul och grön färg. Det blev både fint och kladdigt 😉 . I morgon ska vi göra äpplen av detta.

När vi vinkat hej då till Angelo avslutade de andra dagen utomhus på Max initiativ. Han och jag hamnade i gungan och där var det riktigt rofyllt.

20160824_131439

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *