Tisdag den 23/8

Angelo hade full fart i morse när han kom med skolskjutsen. Det gick med racerfart ner till klassrummet och med ryggsäcken på ryggen tågade han in redo för en ny skoldag.

IMG_7502

Även Jacob och Max var sugna på arbete och det visade de tydligt bland annat under sitt individuella arbetspass.

IMG_7503

Efter förmiddagsfikat gav sig Max av till badet och spännande äventyr med barnen i 3-6B. Angelo plockade fram sin iPad och visade oss andra lite bilder från i somras innan vi gav oss ut för rast och lite fotboll.

IMG_7507

IMG_7509 IMG_7512

Medan Max tränade i vattnet så tränade vi andra genom ett motorikpass i klassrummet. Vi dansade med sjalar, lekte att vi var hundar, hoppade och sjöng rörelsesånger. Efter en kort stunds massage avslutade vi med lite arbete vid smartboarden.

Efter lunch hamnade Angelo och Jacob en stund inne hos 4-6:an där de hade en spontan sångstund ihop innan vi avslutade med lite trumspel inne hos oss. Angelo ville att vi skulle berätta trumsagan och Jacob hängde på. När Max anslöt till gruppen var det dags att säga hej då till Angelo och vi andra fortsatte trumma. Både i sagan och därefter tränade vi på att göra lika och att spela/stanna samtidigt. Alla pojkarna var koncentrerade och ansträngde sig för att följa med i svängarna.

IMG_7514

Sedan var det gott med lite äpple. Vi skulle egentligen jämfört äpplen först men både Jacob och Max var väldigt tydliga med att de tyckte vi skulle smaka på äpplena direkt, så det gjorde vi. Jacob passade dessutom på att äta upp de sista bitarna när han vinkat hej då till Max och gått till fritids.

IMG_7516 IMG_7522

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *