Fredag den 10/6

Ett helt läsår är slut och för min del är det både med glädje och vemod som jag vinkat hej då till eleverna idag.
Glädje av att få ha arbetat med denna fantastiska klass varje dag hela läsåret!
Vemod av att lämna fem kära elever vidare till mellanstadiet.

Avslutningsdagen var inte lik någon annan sommaravslutning som vi varit med om tidigare eftersom skolledningen hade bestämt att vi skulle ha en gemensam avslutning för hela skolan i Allhelgonakyrkan. Därför var det först efter lunch som alla elever gav sig av från skolan vilket innebar en hel förmiddag för aktiviteter innan dess. Detta använde vi bland annat till att titta på en film som summerade läsårets kulturtema, Sagogestaltning. Filmen blev så lång så ni får den i två delar:

https://www.youtube.com/watch?v=JhcLsvv3XJs https://www.youtube.com/watch?v=WZTPy2yyr48

Stärkta med korv och kladdkaka var det sedan dags för läsårsfinalen. I en bräddfylld kyrka böjds det på körsång, instrumentalspel, allsång och sommartal innan årets nior tågade ut ledda av varsin lågstadieelev och med en ros i handen.

thumb_IMG_2991_1024 thumb_IMG_2997_1024 thumb_IMG_3002_1024

Nu vill vi alla önska er ett riktigt skönt sommarlov och ser samtidigt fram emot att träffas igen i höst och ta oss an nya spännande utmaningar tillsammans i de två olika klasserna!

En reaktion på “Fredag den 10/6

  1. Även jag vill passa på att önska er alla en riktigt härlig sommar. Just nu ser jag fram emot sommarlov, men jag vet att när vi kommit fram till början av augusti så börjar jag längta och planera för det nya skolåret.
    Skolavslutningen var magisk, så roligt att hela skolan kunde fira denna dagen tillsammans.

    Glad sommar, vi ses i augusti. / Lisa J.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *