Torsdag den 2/6

När Hanna, Daniel och Savannha kom till skolan i morse gav de sig direkt av på en utflykt ihop med Johanna som redan var färdig för avfärd så dags. Med förmiddagsfikat packat gick de iväg till 4H-gården där de började utflykten med en fika i morgonsolen. Därefter kunde de ägna resten av tiden åt alla de fina djuren. På vägen hem fick alla jobba på ordentligt fysiskt med att gå eller köra sina rullstolar.

Under tiden fick Angelo träffa sina nya klasskompisar. Max och Jacob var på besök och det var både spännande och jobbigt tror jag att Angelo tyckte. Spännande med nya kompisar och med allt roligt man kunde göra tillsamman, men också jobbigt att de tog så mycket uppmärksamhet av oss vuxna ifrån honom.

thumb_IMG_6416_1024 thumb_IMG_6458_1024

När de nya pojkarna hade lämnat oss och alla var mätta efter en god lunch samlades vi för att se på bilder och berätta för varandra om förmiddagen. Det blev även tid för sagan om aporna som hoppade i sängen.

thumb_IMG_6507_1024

Savannha och Hanna bytte lådarbete mot lite sångövning inför sommaravslutningen den sista halvtimmen och jag tror att taket lyfte av flickornas sång och engagemang.

FullSizeRender

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *