Tisdag den 31/5

Även idag var det en liten skara som samlades på morgonen. Efter samling och förmiddagsfika gav sig därför hela gruppen av mot badet för en aktiv förmiddag.

När det så var dags för lunch möttes vi av en lite ovanlig sådan. Eftersom Tunarevyn spelas den här veckan och därmed gör den stora matsalen fullsatt av publik hela förmiddagen så har vi två dagar med lite enklare lunch. Idag fick vi hamburgare med bröd och frukt, och om vi inte pratat snällt med kökspersonalen hade vi fått äta detta utan tallrikar ;-). Samma koncept gäller i morgon men då blir det korv och bröd. Eleverna åt dock med god aptit och därefter hann de med en kort matrast innan det var dags för berättelsen om de busiga spökena som åt färgade saker.

IMG_6368

Som tur var köpte spökmamman hem mjölk som spökbarnen kunde dricka så att de fick tillbaka sin vita färg.

IMG_6364IMG_6365

När vi vinkat av killarna hade Savannha och Hanna en stund för eget arbete. Savannha avslutade sitt arbetspass med att sjunga och valde själv ”Pippi Långstrump” inspirerad av förra veckans föreställning.

FullSizeRender

I morgon börjar vi dagen med att besöka Tunarevyn innan vi går ner till oss för att äta vår förmiddagsfika.

På torsdag kommer de elever som ska börja i lågstadieklassen till hösten att besöka skolan. Angelo och de två nya pojkarna kommer därför ha klassrummen för sig själva (ihop med några av oss vuxna 🙂 ) och övriga gruppen tar med sig förmiddagsfikat och besöker 4H-gården fram till lunch.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *